I ordensvaktavdelingen har vi håndplukket flinke vakter med gjennomsnittlig 8 års erfaring. Mine oppgaver er til daglig vaktsammensetning, kundeoppfølging, personalansvar og ansettelser slik at kundene våre får best mulig service.

Jørn Indseth

Avdelingsleder, City Security

City Security startet opp med ordensvakttjenester i 2016. Vi ønsker å kunne levere et helhetlig tilbud til alle typer kunder.
Våre ordensvakttjenester utføres av politigodkjente og erfarne vektere. Ordensvakten er utestedets ansikt utad, og representerer ledelse og ansatte ved å utføre et godt arbeid innen sikkerhet.

Avdelingsleder Jørn Indseth

E-post: jorn@citysecurity.no
Telefon: 95 28 25 68

Kontakt oss

«City Security er et vaktselskap som er flinke i oppgavene de utfører. De er punktlige, de yter bra service og er utrolig serviceinnstilte. De utfører jobben hos oss på en profesjonell måte, og har mye erfaring innenfor arbeidet sitt. De er presise i det de skal gjøre, og er alltid klare til å stille opp for å utføre det de skal. De leverer det de lover. Jeg synes et er lett å føle seg trygg på at om noe skulle dukke opp, så har de det under kontroll og jeg vet at de gjør det på en profesjonell måte.» 

Jusuf Kastrati 
Eier
Cafe Memphis

«Vi er veldig fornøyd med ordensvakttjenesten levert av City Security. Ordensvaktene er høflige, tålmodige og veldig hyggelige ovenfor både gjester og ansatte.» 

Mona Skogen 
Daglig Leder
Vålerenga Vertshus

«Bra og seriøst selskap! Vi har brukt vakttjenester siden sommeren 2016 og er kjempe fornøyde. Bra personale og bra service, passer virkelig på kundens behov. Godt samarbeid med god og rask kommunikasjon.» 

Robbin Sandin
Daglig Leder
Kiosken Bar

«Vi har valgt City Security som vårt vaktselskap. Det ble vi anbefalt av utelivsbransjen som bruker disse tjenestene. City Security er alltid presise med sine vakter, og de følger opp sine kunder. Vi har alltid vakter hos oss som er tilpasset vårt behov. Avdelingsleder, Jørn Indseth er alltid løsningsorientert, positiv og fleksibel. Noe som gjør at vi føler oss veldig ivaretatt. Dette selskapet kan anbefales på det sterkeste.» 

Atif Raja 
Partner
Naboens Pub

«Vi er svært godt fornøyd med City Security. Både avdelingsleder Jørn Indseth, og vekterne er hyggelige, gode å samarbeide med og innehar høy faglig kompetanse. City Security utfører sine tjenester hos oss på en meget tilfredsstillende måte» 

Sezen Elisabeth Keskin Elton 
Partner
Eger Spiseri & Vinbar

Ordensvakter fra City Security er dyktige og erfarne, med en profesjonell tilnærming til arbeidsoppgavene som vekter.

Ordensvaktens hovedoppgaver

Foruten å være tilstede for gjesters sikkerhet har ordensvakter blant annet ansvar for:
– Bistå ved evakuering/ rømming ved brann
– Vert for gjester
– Holde ro og orden
– Kontrolloppgaver
– Konflikthåndtering
– Yte nødvendig førstehjelp
– Forebygge kriminelle handlinger
– Avvise uønskede personer
– Rapportere eventuelle avvik
– Ordensvakter utfører videre sikkerhetstjenester innenfor kundens avgrensede område (utested) og utfører tjenester iht. fastlagt instruks.