I ordensvaktavdelingen har vi håndplukket flinke vakter med gjennomsnittlig 8 års erfaring. Mine oppgaver er til daglig vaktsammensetning, kundeoppfølging, personalansvar og ansettelser slik at kundene våre får best mulig service.

Jørn Indseth, Avdelingsleder, City Security

City Security startet opp med ordensvakttjenester i 2016. Vi ønsker å kunne levere et helhetlig tilbud til alle typer kunder.
Våre ordensvakttjenester utføres av politigodkjente og erfarne vektere. Ordensvakten er utestedets ansikt utad, og representerer ledelse og ansatte ved å utføre et godt arbeid innen sikkerhet.

Avdelingsleder Jørn Indseth

E-post: jorn@citysecurity.no
Telefon: 95 28 25 68

Kontakt oss

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google's Personvernerklæring og Brukervilkår gjelder.

Ordensvakter fra City Security er dyktige og erfarne, med en profesjonell tilnærming til arbeidsoppgavene som vekter.

Foruten å være tilstede for gjesters sikkerhet har ordensvakter blant annet ansvar for:
– Bistå ved evakuering/ rømming ved brann
– Vert for gjester
– Holde ro og orden
– Kontrolloppgaver
– Konflikthåndtering
– Yte nødvendig førstehjelp
– Forebygge kriminelle handlinger
– Avvise uønskede personer
– Rapportere eventuelle avvik
– Ordensvakter utfører videre sikkerhetstjenester innenfor kundens avgrensede område (utested) og utfører tjenester iht. fastlagt instruks.

«We are open from early in the morning until the early hours of the next morning seven days a week. To maintain both customer service and safety at Kulturhuset in these circumstances is challenging, and we expect a lot from our guards. City Security have more than lived up to these expectations.
I have found their guards to be dynamic, proactive and customer focused. Furthermore our staff feel supported at all times. I have worked closely with Jørn and the team, communication and an open dialogue is the way they work and we have seen this vastly improve the service we offer since having them onboard at the house. City Security would be a great asset to your company and have my highest recommendation. Should require any further information please do not hesitate to contact me» 

Emma Vernon, Manager, Kulturhuset

«City Security er et vaktselskap som er flinke i oppgavene de utfører. De er punktlige, de yter bra service og er utrolig serviceinnstilte. De utfører jobben hos oss på en profesjonell måte, og har mye erfaring innenfor arbeidet sitt. De er presise i det de skal gjøre, og er alltid klare til å stille opp for å utføre det de skal. De leverer det de lover. Jeg synes et er lett å føle seg trygg på at om noe skulle dukke opp, så har de det under kontroll og jeg vet at de gjør det på en profesjonell måte.» 

Jusuf Kastrati, Eier, Cafe Memphis

«Vi er veldig fornøyd med ordensvakttjenesten levert av City Security. Ordensvaktene er høflige, tålmodige og veldig hyggelige ovenfor både gjester og ansatte.» 

Mona Skogen, Daglig Leder Vålerenga Vertshus

«Bra og seriøst selskap! Vi har brukt vakttjenester siden sommeren 2016 og er kjempe fornøyde. Bra personale og bra service, passer virkelig på kundens behov. Godt samarbeid med god og rask kommunikasjon.» 

Robbin Sandin, Daglig Leder, Kiosken Bar

«Vi har valgt City Security som vårt vaktselskap. Det ble vi anbefalt av utelivsbransjen som bruker disse tjenestene. City Security er alltid presise med sine vakter, og de følger opp sine kunder. Vi har alltid vakter hos oss som er tilpasset vårt behov. Avdelingsleder, Jørn Indseth er alltid løsningsorientert, positiv og fleksibel. Noe som gjør at vi føler oss veldig ivaretatt. Dette selskapet kan anbefales på det sterkeste.» 

Atif Raja, Partner, Naboens Pub

«Vi er svært godt fornøyd med City Security. Både avdelingsleder Jørn Indseth, og vekterne er hyggelige, gode å samarbeide med og innehar høy faglig kompetanse. City Security utfører sine tjenester hos oss på en meget tilfredsstillende måte» 

Sezen Elisabeth Keskin Elton, Partner, Eger Spiseri & Vinbar